nieuw anders wonen

Woonproject Wildemansstraat Waarloos

Huidige braakliggend terrein is wat zijn ligging betreft zeer uitzonderlijk zijnde bouwgrond  grenzend aan het natuurreservaat de ‘oude spoorweg bedding’, gelegen aan een rustige landelijke straat die aansluit bij centrum Waarloos en in de nabijheid van de belangrijkste invalswegen van en naar Antwerpen en Brussel.

Het concept van het project is het gemengd aanbod en het genot van een onmiddellijke groene omgeving. Het project wordt dan ook aangevraagd en uitgevoerd als één gebouw gelegen Wildemansstraat 75 te Waarloos en bestaande uit 3 ééngezinswoningen.

Alle units werden weldoordacht, ruimtelijk, functioneel en comfortabel ingericht met oog voor de toekomstige bewoners. Elke woning heeft zo zijn eigen identiteit en kenmerken. Zo biedt de woning links, met naast een gelijkvloerse leefruimte voorzien van een wandkeuken en een bijzonder ruimtelijke verdieping met 4 slaapkamers en ruimte voor 2 badkamers, plaats aan een gezin met opgroeiende en zelfstandige kinderen. De gesloten woning tussenin is dan weer een opportuniteit voor een startend koppel en/of gezin met jonge kinderen op zoek naar betaalbaar wonen met tuin. De rechtse woning met zijn 3 grote slaapkamers en leefruimte annex keuken van +/- 50m2 gelegen en gericht naar het natuurreservaat heeft dan weer alle troeven in zich voor gezinnen op zoek naar ruimtelijk wonen met zicht op groen. Vanzelfsprekend kan deze woning ook worden ingericht met 4 slaapkamers.

UITVERKOCHT !

/