nieuw anders wonen

Woonproject Wildemansstraat Waarloos

Huidige braakliggend terrein is wat zijn ligging betreft zeer uitzonderlijk zijnde bouwgrond  grenzend aan het natuurreservaat de ‘oude spoorweg bedding’, gelegen aan een rustige landelijke straat die aansluit bij centrum Waarloos en in de nabijheid van de belangrijkste invalswegen van en naar Antwerpen en Brussel.

Gezien deze uitzonderlijke ligging zijn we dan ook wat invulling betreft uitgegaan van kleinschaligheid en gemengd wonen. We zijn binnen ons project op zoek gegaan naar het potentieel samenbrengen van verschillende generaties elk met hun eigen woonbehoeften. Op deze manier hopen wij als hedendaags project ontwikkelaar te hebben kunnen bijdragen tot de heersende visie met betrekking tot toekomstig wonen.

Het concept van het project is het gemengd aanbod en het genot van een onmiddellijke groene omgeving. Het project wordt dan ook aangevraagd en uitgevoerd als één gebouw gelegen Wildemansstraat 75 te Waarloos en bestaande uit 1 ééngezinswoning, 1 gelijkvloers appartement en 2 duplexappartement. Zowel de gezinswoning als het appartement gelijkvloers kunnen privatief genieten van hun ruime tuin gelegen rondom rond, daar waar de duplexappartementen met hun ruime terrassen gelegen zowel aan voor- als aan achtergevel het genot hebben van blijvend zicht op groen.

Als u in de nabije toekomst wil wonen op deze plek neem dan alvast contact met ons op ! Reserveer alvast !

/