nieuw anders wonen

Onze realisaties

RENOVATIE WONING LONDERZEEL

Showroom

RENOVATIE NOTARIAAT AARTSELAAR

INRICHTING BOEKHOUDKANTOOR AARTSELAAR

KANTOORINRICHTING PHOTOGRAVURE STEURS WIJNEGEM

RENOVATIE BEL-ETAGE WONING AARTSELAAR

TOTAALRENOVATIE WONING LINT

In de leefruimte werd de bestaande vloer vervangen door een parketvloer. Er werd een apart hoekje gemaakt als bibliotheek en een maatkast voorzien voor tv en hifi. Verder werd de muur tussen leefruimte en keuken gesloopt zodat er een ruime open leefkeuken kon gemaakt worden met zicht op de tuin. In de kastenwand van de keuken is er een doorgang naar het achterliggend kantoor. Alle muren en plafonds werden geschilderd en alle ramen werden voorzien van nieuwe gordijnen. Het nieuw uitgekozen meubilair zorgde voor de finishing touch van de leefruimte.
Op de verdieping werd er een luxe wellness badkamer voorzien met inloopdouche in naadloze wand- en vloerbekleding. Het volledig op maat gemaakte lavabomeubel met geïntegreerde lavabo en inbouwkraanwerk zorgt voor een strakke afwerking en voldoende opbergruimte. Verder werd de bestaande sauna ingewerkt en de buitenzijde werd behandeld met cederolie in dezelfde tint als de muren. Op de zitbank met opbergruimte die doorloopt tot in de douche is het zalig relaxen na het gebruik van de sauna.

INTERIEURADVIES APPARTEMENT

AFWERKING NIEUWBOUW WONING

Inrichting kijkwoning in verkaveling Hemiksem. HOB met open keuken, 4 slaapkamers, tuin en dakterras. Klassieke beuken trap werd wit ge├Âlied waardoor hij een hedendaage uitstraling krijgt. Er is een ruime badkamer voorzien die door een glazen schuifdeur makkelijk in twee delen opgesplits kan worden. Een deel rechtstreeks toegankelijk vanuit de masterbethroom (dubbele lavabo en inloopdouche) […]

RENOVATIE APPARTEMENT ANTWERPEN