nieuw anders wonen

Construct

RSCO NV werd opgericht in 1998 met kantoor te Schelle, en dit met als doel het realiseren van hedendaagse nieuwbouw projecten in de regio Zuid Antwerpen. Projecten werden opgestart en succesvol opgeleverd in Aartselaar , Schelle, Kontich en Hemiksem.

Gezien de centrale ligging van Aartselaar in de regio verhuisden onze kantoren in 2001 naar de Kapellestraat 46 te Aartselaar. In het zelf gerealiseerde Residentie Bosch werd het gelijkvloerse handelspand ingevuld als een kantoorruimte met een eigen concept.

RSCO is steeds op zoek naar nieuwe projecten op toplocaties in de regio, deze te ontwikkelen in ruimtelijke woningen en/of appartementen met een eigen architecturale vormgeving rekening houdend met de omgeving en de noden van de toekomstige bewoners.

Zo heeft RSCO zich dan ook verder als doel gesteld het passend invullen van woonbehoeften bij enerzijds jonge gezinnen op zoek naar betaalbaar en flexibel wonen, als anderzijds een oudere generatie met nood aan praktisch aangepast ruimtelijk comfort.

Graag nodigen wij u dan ook uit een kijk te nemen in onze website en misschien ook voor u het passende antwoord op uw vraag te ontdekken …