nieuw anders wonen

Residentie Baron van Erntborn – Van Ertbornstraat/Van Brabantstraat te Aartselaar

De huidige eigendom wordt gekenmerkt door een sterk verouderd huis met een enigszins charmante rustieke gevel en komt als dusdanig niet in aanmerking voor een hedendaags ecologisch verantwoord renovatieproject. Gezien de centrale ligging in Aartselaar willen wij dan ook deze eigendom een nieuw leven inblazen en mits afbraak een hedendaagse toekomstgerichte woonst creëren voor senioren en/of jonge mensen op zoek naar een ‘passende’ woning : Residentie ‘Baron van Ertborn’.

Het project zal bestaan uit 1 ondergrondse garage met plaats voor 12 auto’s, 2 gelijke architecturale bovengrondse gebouwen elk met een afzonderlijke inkom en liftinstallatie, met in het totaal 8 comfortabele appartementen. We hebben doelbewust niet gekozen voor een maximalisering van de bewoonbare oppervlakte en geen 9de appartement voorzien op straatniveau van de Van Ertbornstraat. Hier wordt een open naar straat afgesloten structuur voorzien met doorzicht. Dankzij deze openheid en gezien de vrije ruimte links naast 2de gebouw behoudt het project zijn ‘luchtigheid’ en aangename ‘kleinschaligheid’. Tevens kunnen de stadstuinen boven uitbouw ondergrondse parkeergarage naar straat worden ontsloten. Bovengronds worden er nog 4 bijkomende staanplaatsen voor multifunctioneel gebruik ingericht met ontsluiting naar Van Brabantstraat.

Wat de architectuur betreft zullen de 2 gebouwen worden opgetrokken met een eenvormig gevelbeeld. Het gabarit van het gebouw past perfect binnen het huidig straatbeeld en sluit aan de kant van de Van Brabantstraat aan op het rechts naastgelegen gebouw en aan de Van Ertbornstraat aan het kantoorgebouw op de hoek. De gevels ter hoogte van de gelijkvloerse verdieping zullen worden gekenmerkt door metaalschrijnwerk en/of houtmateriaal, alle andere gevels zullen worden uitgevoerd in buitenbepleistering met verhoogde isolatiewaarden en dit in een ‘witte’ kleur. Alle appartementen met uitzondering van 1 appartement glvl zijn uitgevoerd als 2 slaapkamer appartementen. Gezien onze ruime ervaring in het realiseren van zulke projecten, zijn wij er alvast in geslaagd elk appartement optimaal in te delen en alle nodige comfort en ruimte te voorzien voor aangenaam wonen.

Appartementen aan Van Brabantstraat hebben een oppervlakte van +/-90m2 en zijn voorzien van terrassen aan voor- en achtergevel. In het gebouw aan Van Ertbornstraat wordt er op 1ste verdieping een topappartement van 100m2 voorzien met terras aan voor- en achtergevel en mogelijkheid tot 3 slaapkamers. Op de 2de verdieping gelegen deels onder dak wordt de ruimte ingevuld door een appartement in totaal 105m2 met 1 slaapkamer, groot bovendaks terras gelegen aan achtergevel en een bijkomende 2de slaapkamer 26m2 op zolderverdieping.

Dit eigentijds appartementenproject wordt gebouwd conform bouwvergunning (in aanvraag), en alle huidige toepasselijke normen oa. met betrekking tot isolatie en energieprestatie. Gezien het duurzame karakter van deze appartementen, de interessante terugverdienwaarde van deze investering, (zie http://www.energiesparen.be) de intentie van RSCO nv om vooral moderne polyvalente en toekomstgerichte woningen te bouwen, worden deze appartementen uitgevoerd met de ambitie om beter te doen als de geldende energieprestatie norm.

Het project wordt door ons ‘sleutel op de deur’ opgeleverd en zal dan ook worden uitgevoerd met een ‘100% voltooiingswaarborg’. Alle appartementen worden voorzien van een doordachte totaalafwerking. U kan bijgevolg als toekomstig bewoner en/of investeerder met een gerust gemoed en een gegarandeerde opbrengstinstappen. Wij treffen alle nodige maatregelen en voorzieningen voor een optimaal aangenaam bouwproces. RSCO staat niet voor niets voor ‘nieuw anders wonen’ !

UITVERKOCHT !

/