nieuw anders wonen

VASTGOEDSTYLING

Onderzoek heeft aangetoond dat het wel degelijk loont om te investeren in het “verkoop klaarmaken” van je woning. Het is namelijk als eigenaar bijna onmogelijk om objectief naar de woning te kijken. Terwijl het voor potentiële koper ontzettend belangrijk is om al bij een eerste indruk positief verrast te worden.

Aan de hand van een plan met nieuwe indeling en moodboard, wordt het potentieel van de woning optimaal naar voor gebracht. Deze simulaties zullen op het internet veel nieuwsgierigen lokken en een goede indruk geven, welke er zal toe leiden dat mensen zich uitgenodigd voelen om het huis te komen bezichtigen. Dit is eveneens een ideale tool om een leegstaande of te renoveren woning in beeld te brengen.
Het verbazende aan vastgoedstyling is dat de investering minimaal is én bovendien een stuk lager ligt dan de eerste verlaging van de prijs, wat tot een win-win-situatie leidt! Juist nu er zoveel woningen te koop staan is het van groot belang om onderscheidend te zijn zodat de woonst snel en voor een goede prijs verkocht wordt.

Vastgoedstyling voor zowel particulieren als vastgoedkantoren.

Een plan en moodboard van de woonst kost slechts 600€. U ontvangt deze documenten zowel digitaal als op papier zodat u deze kan overhandigen aan de potentiële kopers. Bovendien kunnen wij de kopers van uw woning verder helpen met de uitvoering van de renovatiewerken. Prijzen hiervoor op aanvraag.

 

/